Antazon Ltd Oy perustettiin 15.8.2018 Helsingin Vallilassa Sushi-ravintolassa. Mutta mitä tapahtui sitä ennen?

Yrityksen perustajat Anne ja Tarja ovat tunteneet toisensa jo 2000-luvun alusta lähtien. Molemmat ovat työskennelleet kansainvälisessä yrityksessä pitkään. Annen ura päättyi yt-neuvotteluiden seurauksena kesällä 2016, eteen tuli uuden alun paikka. Anne kävi start up -koulutuksen ja päätti perustaa yrityksen. Ensimmäisenä vuotena yrittäjänä Anne pyöritteli eri ideoita, mutta mikään ei tuntunut ”siltä oikealta”.

Tammikuussa 2018 Anne kävi kahden kuukauden Marko Pyhäjärven verkkokauppakurssin, sen päätteeksi hän perusti verkkokaupan. Heti perään Anne osallistui kahden kuukauden Tonyn & Vikin Amazon-liiketoimintakurssille. Tavoitteena oli saada ensimmäinen tuote myyntiin Amazonin USA:n markkinapaikalla kurssin loppuun mennessä, mutta Annen puhti loppui kurssin puoleen väliin.

spain-dog-beach

Tarja kaipasi muutosta arkeen, ja päätti muuttaa perheineen Espanjaan vuoden 2015 lopulla. Hän teki töitä etänä Espanjasta käsin, mutta tuli kesäksi 2016 takaisin Suomeen. Espanjan visiitti tuntui jääneen kesken, joten syksyllä 2016 oli taas muutto edessä. Tarja otti töistä opintovapaata. Kesällä 2017 mietittiin jälleen kerran tulevaisuutta, tällä kertaa ratkaisuna oli tehdä paikallisella sopimuksella töitä Espanjassa, samalla sapluunalla mennään tälläkin hetkellä Espanjan auringon alla.

Kun Anne keväällä 2018 hehkutti verkkokauppajuttuja, Tarjakin innostui aiheesta. Kesällä 2018 päätimme jättää jahkailut ja alkaa tositoimiin. Molemmat tekevät vielä muita töitä, mutta tavoitteena on tulevaisuudessa elää verkkokauppabisneksellä. Tarja aloittaa lokakuun alussa kahden kuukauden Amazon-liiketoimintakurssin, saman minkä Anne kävi keväällä.

Seuraa blogistamme, miten etenemme ja miten onnistumme!

2002-levi-afterski

Tilaa uutiskirjeemme!