fbpx

Amazon Mastery

Amazon-liiketoimintavalmennus saatavilla nyt!

antazon-ladyt

Kiinnostaisiko Amazon-kauppiaan ura? Olemme molemmat käyneet Tonyn & Vikin vetämän 8 viikon Amazon Mastery -kurssin. Voimme lämpimästi suositella kurssia kaikille, jotka haluavat muuttaa elämäänsä ja aloittaa Amazon myyjinä. Kurssilla käydään läpi perusteellisesti kirjallisen materiaalin, videoiden ja esimerkkien avulla, mitä eri vaiheita Amazon myynnin aloittamiseen vaaditaan ja miten ne suoritetaan käytännössä. Lisäksi pääset mukaan suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voit kysellä muilta kurssin käyneiltä tai kurssilla parhaillaan olevilta neuvoja ja vinkkejä.

Kurssin hinta löytyy linkin takaa (sivun loppupuolella). Kurssin sisältöä avataan viikko kerrallaan. Jos etenet kurssin tahtiin, niin eka tuotteesi voi olla Amazonin verkkokaupassa myynnissä jo 6. viikolla. Voit myös edetä omaan tahtiin. Kurssimateriaaliin on pääsyoikeus vuoden verran aloituksesta. Jos et ole tyytyväinen kurssin sisältöön, voit perua 14 päivän sisällä ja saat rahasi takaisin.

Liity mukaan meidän kautta, niin saat kurssin lisäksi kaksi 1,5 tunnin mittaista henkilökohtaista sparraushetkeä meiltä, joko henkilökohtaisella tapaamisella tai Skypen välityksellä. Jotta saat tämän edun hyväksesi, käytä TÄTÄ linkkiä liittyäksesi kurssille! Linkin takaa löytyy myös paljon tietoa kurssin sisällöstä ja aikaisempien kävijöiden kommentteja.

Lisäksi saat 700 euron alennuksen kurssin hinnasta! Ennen kuin ilmoittaudut kurssille, ota meihin yhteyttä viestittämällä osoitteeseen atz@antazon.com, annamme alennuskoodin ja sovitaan ensimmäinen sparraushetki siihen kohtaan, kun se sinulle parhaiten sopii. Sparraustunnit ovat käytettävissä 4 kuukauden ajan kurssin ostamisesta. Huom! Alennus ei päde osamaksuun. Jos tarjolla muita alennuskoodeja, näitä ei voi yhdistää.

Antoisaa opiskelua ja menestystä tuleviin myynteihin!

P.S. English version is available here.

Antazon Ltd Oy

Ilmalankatu 2 C
00240  HELSINKI, FINLAND
Business ID: 2932105-1

Tarja Laine

CEO
tarja.laine@antazon.com
+358 40 515 3626