fbpx

Amazon Mastery

antazon-ladyt

Suomenkielinen 8 viikon Amazon Mastery -verkkokurssi starttasi 1.4.19, seuraavasta kurssista ei ole vielä tietoa. Mutta ei hätää, jos et ehtinyt kurssille mukaan, mutta tarvitset apua Amazonissa myynnin kanssa, ota meihin yhteyttä, katsotaan, miten voimme auttaa!

Kurssille liittyminen sulkeutuu 14.4.2019!

Kiinnostaisiko Amazon kauppiaan ura? Olemme molemmat käyneet Tonyn & Vikin vetämän
8 viikon Amazon Mastery -kurssin. Voimme lämpimästi suositella kurssia kaikille, jotka haluavat muuttaa elämäänsä ja aloittaa Amazon myyjinä. Kurssilla käydään läpi perusteellisesti kirjallisen materiaalin, videoiden ja viikottaisen webinaarin avulla, mitä eri vaiheita Amazon myynnin aloittamiseen vaaditaan ja miten ne suoritetaan käytännössä. Lisäksi pääset mukaan suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voit kysellä muilta kurssin käyneiltä tai kurssilla parhaillaan olevilta neuvoja ja vinkkejä.

Kurssin hinta löytyy linkin takaa (sivun loppupuolella). Kurssista saat rahat takaisin, jos lopetat ja perut ennen 3. viikon alkua eli jos et ole tyytyväinen kurssin sisältöön tai muuten koet, että homma ei olekaan sinua varten. Jos etenet kurssin tahtiin, niin eka tuotteesi voi olla Amazonin verkkokaupassa myynnissä jo 6. viikolla. Voit myös edetä omaan tahtiin. Kurssimateriaaliin on pääsyoikeus vuoden verran aloituksesta.

Liity mukaan meidän kautta, niin saat kurssin lisäksi 3 tunnin mittaista henkilökohtaista sparraushetkeä meiltä, joko henkilökohtaisella tapaamisella tai Skypen välityksellä. Jotta saat tämän edun hyväksesi, käytä TÄTÄ linkkiä liittyäksesi kurssille! Linkin takaa löytyy myös paljon tietoa kurssin sisällöstä ja aikaisempien kävijöiden kommentteja.

Kun olet liittynyt kurssille, laita siitä meille tieto osoitteeseen atz@antazon.com, sovitaan ensimmäinen sparraushetki siihen kohtaan, kun se sinulle parhaiten sopii. Sparraustunnit ovat käytettävissä 15.4-15.6.2019 välisenä aikana.

Antoisaa opiskelua ja menestystä tuleviin myynteihin!

P.S. English version is available here.

Antazon Ltd Oy

Ilmalankatu 2 C
00240  HELSINKI, FINLAND
Business ID: 2932105-1

Tarja Laine

CEO
tarja.laine@antazon.com
+358 40 515 3626

Anne Wuokko

Chairwoman of the board
anne.wuokko@antazon.com
+358 40 530 2589